Uhh chyba nic nie muszê mówiæ??
Szczególnie sexi w roli Jack'a Sparrow'a, choæ mi te¿ bardzo podoba³ siê w "Sleepy Hollow" i w "Charlie and the Chocolate Factory" (przezabawny). Uwielbiam jego mimikê twarzy.
Normalnie - Stagger Lee. Tak mi siê jako¶ skojarzy³o Najlepiej wspominam role Deppa w "Truposzu", "Arizona Dream", "Plutonie", "Edwardzie...", "Co gryzie Gilberta Grape'a" oraz "Ed Wood". Ten ostatni film sam w sobie by³ co najmniej intryguj±cy ;) A widzia³ kto¶ "Cry-Baby"? To by³o prze¿ycie... [img]http://www.garyoldmania.bestweb.pl/cpg145/images/smiles/.gif[/img]
GARYOLDMANIAK ***
ahhhhhhhh ja to sie wogle nie odzywam. Mog³abym o nimmm gadaæ i gadaæ (normalnie tak jak o Garym :rolleyes: ---ciii ja tego nie powiedzia³am). Najbardziej to mi sie podoba³ w Piratach i czekam na nastepne czê¶ci ahh. Co do Secret Window <--- dziwne zakoñczenie hmmm
Ostatnio edytowany przez tonks (2006-06-26 16:49:10)
Willy Wonka i Jack Sparrow wymiata! Mo¿e ju¿ nied³ugo bedê mieæ "Sekretne okno", "Czekoladê" i "Las Vegas Parano" (jak kole¿anka po raz kolejny nie zapomni...).
GARYOLDMANIAK ***
jako¶ ci wybaczymy to przeoczenie
heh Tonks to chyba nie zbrodnia ¿e lubisz Johnnego na równi z Garym, ja tam jestem bardziej fank± Jack'a Sparrowa
powied¼cie mi jedno: czy zdjêcia z powy¿szego postu wam siê otwieraj±, bo ja mam ograniczone ³±cze (neostrada) i mi siê one nie otwieraj±...
GARYOLDMANIAK ***
mi te¿ sie nie otwieraj±
Nadal siê Wam nie otwieraj±? Bo mi ju¿ tak. Ale nie wiem, czy to tylko lokalnie czy globalnie te¿.