GARYOLDMANIAK ***
czy:
Chodzicie
Lubicie
nigdy nie byli¶cie
nienawidzicie
s³ucham?
Bo ja osobi¶cie teatr uwielbiam tak samo jak kino. Choæostatnio to by³am miesi±c temu (potworno¶æ) na spektaklu pt: "Piêæ minut". Lubiê tam chodziæ, obserwowaæ/rozmawiaæ z lud¼mi, mogê wtedy siê ³adnie i mi³o dla oka ubraæ (czytaj: porzuciæ jeansy, poobdzierany podkoszulek i kurtkêze skóry). Atmosfera, kontakt z aktorami. A wy?
Poza tym gram, a raczej gra³am w tearze szkolnym. Gdzie¶ ju¿ pisa³am chyba o tym. Mieli¶my nawet objazdówki po innych szko³ach, domach dziecka, szpitalach a nawet mam na koncie wystêp na pieknych, starych skrzypiacych deskach Poznañskiego Teatru.
No proszê. A masz jakie¶ plany na przysz³o¶c zwi±zane z aktorstwem? fajnie by by³o Do teatru nie chodzê z prostej przyczyny: w moim mie¶cie nie ma dobrego teatru. Co mnie boli, jednak nic nie poradzê na to Natomiast bywam na spektaklach English Drama Festival. Bardzo chcia³am na Sarah Kane pojechaæ do W-wy, ale niestety by³o to niemo¿liwe. S±dzê, ¿e gdybym mia³a mo¿liwo¶æ, by³abym czêstym bywalcem teatru. Ale niestety
GARYOLDMANIAK ***
Owszem mam plany i to du¿e. Mam zamiar zostaæ aktorka. Lecz nie w polsce i raczej nie teatraln±, choæ w teatrze wolê zaczac jako ¿e siê cz³ek wyrabia dziêki temu. Jeszcze o mnie us³yszycie:D
Mi³o mi s³yszec ¿e nie stronisz. W poznaniu s± a¿ trzy teatry i mnie rozpieszczaj± (jak mam pieniadze).
Gdyby szykowa³ siê jaki¶ wystêp z Twoim udzia³em, to nie omieszkaj poinformowaæ. Ja chêtnie zobaczê.
GARYOLDMANIAK ***
zapraszam za miesi±c wystawiamy: " Przedstawienie "Hamleta" we wsi G³ucha Dolna" Ivo Bresana (polecam - skowyt ze ¶miechu murowany). Garm Simurinê, który by³ w Zagrzebiu i widzia³ "Hamleta" (on to okre¶la jako Omlet b±d¼ Amlet:P,) w prawdziwym teatrze (I jakem wszystko jak nale¿y za³atwi³, a i podpisa³ papierki, które trza by³o podpisaæ, to który¶ z towarzyszy, znaczy siê, z tej spó³dzielni, tak do mnie powiada: "No towarzyszu, pójdziesz z nami do tyjatru". A tyjater to taka ogromna cha³upa, gdzie co wieczór przedstawiaj±, tak jak u nas w ¶wieta narodowe" jak co pokrêci³am przepraszam) i relacjonuje innym mieszkañcom wsi. Ca³a sztuka to jeden absurd bo to siê zamienia w Hamleta dla ludzi prostych, nie chodzi tam o morderstwop tylko np. o przekrêty ze sk³adkami we wsi. No pomieszanie z popl±taniem.
GARYOLDMANIAK ***
jak tam aktorska kariera? w czym mo¿na cie zobaczyæ teraz ?
GARYOLDMANIAK ***
Niestety narazie to siê uczê, egzaminy do niemiec tu¿ tu¿.
No dobra przerabiamy kopciuszka i gramksiêcia, macho, zapatrzonego w siebie i swój luzacki garnitur:)
Ros, a powiedz mi - czy kto¶ uwiecznia Twoja grê na zdjêciach? Bo ja bym choæ fotki chcia³a obejrzeæ ;)
A, no i oczywi¶cie powodzenia na egzaminach. Kciuki z ca³ej si³y :good:
GARYOLDMANIAK ***
S± zdjêcia ale to zbyt wielka kompromitacja:)
Dziêki za kciuki:)
GARYOLDMANIAK ***
Rosencrantz poka¿ zdjêciaaaa . No daj nam jak±¶ zachetke na to ¿eby¶my kiedy¶ do ciebie tam wpad³y cie poogl±dac na zywo // te¿ trzymam kciuki
Ostatnio edytowany przez tonks (2007-01-17 19:42:04)
ZDJÊCIA! ZDJÊCIA! ZDJÊCIA! Nie wykrêcisz siê rzekom± kompromitacj±. Nas nie zwiedziesz, kochana
GARYOLDMANIAK **
nooooo Rosencrantzzzz poka¿¿¿¿z
GARYOLDMANIAK ***
Nieeeee, proszê
na niektórych wygl±dam zupe³nie jak facet:/
GARYOLDMANIAK ***
to znaczy ¿e by³a¶ przekonywuj±ca w swojej roli w ka¿dym calu noo Rosss
GARYOLDMANIAK **
zgadzam sie z Tonks