GARYOLDMANIAK *
Taaa... O pó¼niej panna widz±c niepopularno¶æ swojej opinii dosyæ szybko siê z niej wycofa³a
Go¶æ
Chyba muszê zajrzeæ w wolnej chwili na Filmweb, bo przesta³am ¶ledziæ tê burzê. Jak to siê skoñczy³o? (czy mo¿e jeszcze trwa?)
P.S. Sorry, ¿e jako go¶æ piszê, ale znów nie mam swojego kompa (od ponad 2 tygodni mi trzymaj± gnoje z serwisu!) W zwi±zku z tym nie mogê siê zalogowaæ normalnie, gdy¿ nie pamiêtam has³a (plik z wszystkimi has³ami zosta³ na dysku).
GARYOLDMANIAK *
Aktualnie ¿adnych seansacji - jako¶ siê rozesz³o po ko¶ciach ;)
GARYOLDMANIAK **
:] a jak brzmi wersja dla facetów "Wiesz, ¿e jeste¶ fanem Gary'ego Oldmana, gdy..." :] chocia¿ na kobiec± manie te¿ sie czê¶ciowo ³apie (noo mo¿e z wyj±tkiem pokoju obwieszonego Nim )
Mo¿e objawia siê to fascynacj± jego aktorstwem po prostu? Reakcja na geniusz jest chyba ta sama u obu p³ci. Tylko w przypadku kobiet dochodzi dodatkowo aspekt damsko-mêski i fascynacja nim jako przedstawicielem p³ci przeciwnej.
Wiesz, ¿e jeste¶ fanem Gary'ego Oldmana, gdy...
przed filmem z nim od³aczasz sie od po³owy ¶wiata tak aby ¿adnemu szaleñcowi nie przysz³o do g³owy przeszkadzaæ mi w ogl±daniu ?
GARYOLDMANIAK *
nie musze wiedziec.. wole czuc;]
slowo 'fan' mnie troche irytuje.. powiedzmy, ze doceniam, podziwiam, szanuje.. i obsliniam monitor-ale to inna sprawa;)
Pe³nia zgody w zwi±zku z punktem1. 2. 3. i 6. na razie tylko tyle, strach siê przyznaæ fank± jestem od niedawna ale bêdê nadrabiaæ. I promise
NOWY
Dwa symptomy, które przysz³y mi do g³owy jako rzeczy oczywi¶cie oczywiste:
1. Masz wyrzuty sumienia, ¿e swojemu pierworodnemu da³a¶ imiê Lesio a nie, of course, Gary;
2. Zmywasz gary mimo posiadania zmywarki, tylko po to ¿eby obcowaæ z czym¶ mu bliskim, choæby tylko poprzez nomenklaturê;
Pozdrawiam i biegnê do Lesia
3xGO
Przenios³am tu post z utworzonego przez Ciebie nowego w±tku.
reddie
O taak.. mi te punkty sie sprawdzaja.. Do dzisiaj dotykam wskazuj±cym palcem nosa moich przyjació³ek gdy mnie 'wkurz±' , tak jak Gary w Air Force One, córce tego prezydenta.. (Ogl±da³am to chociaz nienawidze filmów z katastrofami lotniczymi..) Zawsze dziewczyny wybuchaja takim smiechem, ¿e to trudno opisaæ.. XD
Ostatnio edytowany przez paciazdw (2008-10-24 21:20:09)