Przepraszam, za subiektywizm w wyborze pozycji filmowych, ale nie da się go uniknąć. Zapraszam do głosowania
GARYOLDMANIAK ***
No miałaś trudne zadanie z wyborem. Zagłosowałam na Leona ze względu na wiadome sentymenty związane z filmem:P
Gość
No to ja głosuję na film:
Romeo is Bleeding
POCZĄTKUJĄCY
ja glosuje na Dracule mam sentyment do tego filmu, ale podoba mi sie tez Rosencrantz i Guildenstern nie zyja ale nigdy go nie widzialm nawet nie bylo go w telewizji :cry:
GARYOLDMANIAK ***
I w telewizji nie będzie bo są za ciemni żeby zrozumieć film:)
GARYOLDMANIAK *
R&G ARE DEAD.. ze swietnych trzeba bylo najlepsze wybrac.. mam zreszta sentyment- to czatowanie na ten film w tv, istne polowania
Zagłosowałam na ,,Dracula" choć oscylowałam jeszcze między ,,Sid i Nancy". Ale podobnie jak gary1oldmansailormary mam straszny sentyment do tego filmu... Sama nie wiem co mnie tak do niego ciągnie - czy tematyka, czy reżyseria, czy muzyka... ale jednak dochodzę do wniosku, że Gary ;-)
NOWY
zaglosowalam na dracule
NOWY
R&G are dead. Za przemyślenia Rosencrantza ;) Ale wybór był naprawdę trudny. Myślałam też o roli Gary'ego w jednym z odcinków "Przyjaciół", ale, niestety, nie było w zestawieniu. A szkoda, dawno nic mnie tak nie rozbawiło