Zastanawiaj±ce, jak ca³a ekipa fotografów oraz sam Gary mogli zachowaæ powagê podczas sesji Mieæ na g³owie flaminga to nie lada wyzwanie, ale nasz Gary poradzi³ sobie znakomicie, prawda? Wygl±da stylowo :lol: Kolejny punkt za odwagê i dystans do samego siebie.
OMG Nie wiedzia³am gdzie to wkleiæ: tutaj czy w przegródce "Sexy" :lol: :lol:
No wiêc, nie - nie potrafiê tego w ¿aden sposób wyt³umaczyæ. Kto¶ uzna³, ¿e jedynym sposobem wyja¶nienia tego zaj¶cia jest kryzys wieku ¶redniego. I przytoczê anegdotê, która nie wiem, czy jest prawdziwa, ale nie zdziwi³abym siê, gdyby by³a: otó¿, podobno Gary kiedy¶ poszed³ na herbatê w jakim¶ nowojorskim hotelu przebrany za kobietê... I NIKT SIÊ NIE ZORIENTOWA£ CO DZIWNIEJSZE! (reddie, najpierw ustalasz zasadê, ¿e nie plotkujemy, a potem j± ³amiesz?? jaki przyk³ad dajesz, wstyd!)
GARYOLDMANIAK ***
ha to zdjêcie oprócz tych na górze co reddie wlepi³a mnie powala...ten wyraz twarzy...taki taki mysii taki no S£ODKIII
widzia³am ten wywiad z "Legendy Camelot", Gary mówi tam z tym s³odkim u¶miechem "No czy ja wygl±dam na czarny charakter?". Nie, Gary, nie wygl±dasz :*
GARYOLDMANIAK ***
heeh potwiedzam! "nie wygl±da" ;]
GARYOLDMANIAK ***
a w³a¶nie reddie daj linka albo co¶ do tego wywiadu :] najlepiej ¿eby¶ go doda³a go dzia³ku Video - nie obra¿e sie ;]... no chyba ze ju¿ tam jest a ja go pomine³am
W. O. Grant na miêdzystanowej 60, która nie istnieje, ale istnieje (tylko trzeba umieæ to dostrzec). Film jest rewelacyjny, nie tylko ze wzglêdu na Gary'ego.
Cytat z filmu:
"Neal Oliver: To kim jeste¶? Anio³em albo bogiem?
O. W. Grant: Nie, nie. Jestem tylko go¶ciem, który lubi mieszaæ ludziom w g³owach."