Ja osobi¶cie nie mam nic przeciwko szkockim nastrojom Wrêcz przeciwnie: MORE, PLEASE!
I jeszcze jedno zdjêcie.To Jaros³aw Wajk;by³y wokalista zespo³u Oddzia³ Zamkniêty.Tak mniej wiêcej teraz wygl±da.Dla mnie od lat mê¿czyzna chyba idealny(nawet mimo d³ugich w³osów)
Ostatnio edytowany przez Ania (2006-05-29 20:19:06)
W swoim czasie by³am w nim beznadziejnie zakochana. Chodzi³am na ka¿dy koncert OZ. Ale nie wiedzieæ czemu on w ogóle nie zwraca³ na mnie uwagi Mo¿e by³am za m³oda? ;)
GARYOLDMANIAK *
Odno¶nie nastrojów szkockich... 11 czerwca jadê na wycieczkê szkoln± do Glasgow Znacie jakich¶ innych interesuj±cych Szkotów? Poproszê o zdjêcia :]
GARYOLDMANIAK *
A na tej du¿ej fotce zamieszczonej przez Magi, tzn. w czarnym golfie na bia³ym tle, Ewan wygl±da zupe³nie jak Kenneth Branagh Którego zreszt± te¿ bardzo lubiê.
Reddie,jestem w szoku,je¶li chodzi o Oddzia³!!! Ja tez chodzi³am na ich koncerty,ma³o tego,dobrze ich wszystkich zna³am i na dodatek prowadzia³am(sto lat temu oczywi¶cie) ich warszawski Fan Club!!! Tak wiêc,moja droga,oto kolejny mê¿czyzna.który nas ³±czy To znak...;)
No. proszê. Szkoda, ¿e Ciê w tamtym czasie nie zna³am. Razem by¶my chodzi³y na koncerty OZ Jednak teraz jako¶ dawno nie wraca³am do OZ. Czas zrobi³ swoje i przesz³am ³agodn± (taa, ³agodnie mówi±c, spytajmy moich rodziców jak to z t± ³agodno¶ci± by³o) fazê punk. Aby zatrzymaæ siê przy rege na chwilê i zakoñczyæ na Nickach Cave'ach, Jimach Morrisonach i tym podobnych.
Wy³amiê siê na chwilê z nastrojów brytyjskich:
Kevin Spacey
GARYOLDMANIAK ***
http://gfx.filmweb.pl/p/105/po.80842.jpg Kevin Spacey
Jak mog³a¶!? ja tu go chcia³am umie¶ciæ pff:/