Ja osobiście nie mam nic przeciwko szkockim nastrojom Wręcz przeciwnie: MORE, PLEASE!
I jeszcze jedno zdjęcie.To Jarosław Wajk;były wokalista zespołu Oddział Zamknięty.Tak mniej więcej teraz wygląda.Dla mnie od lat mężczyzna chyba idealny(nawet mimo długich włosów)
Ostatnio edytowany przez Ania (2006-05-29 20:19:06)
W swoim czasie byłam w nim beznadziejnie zakochana. Chodziłam na każdy koncert OZ. Ale nie wiedzieć czemu on w ogóle nie zwracał na mnie uwagi Może byłam za młoda? ;)
GARYOLDMANIAK *
Odnośnie nastrojów szkockich... 11 czerwca jadę na wycieczkę szkolną do Glasgow Znacie jakichś innych interesujących Szkotów? Poproszę o zdjęcia :]
GARYOLDMANIAK *
A na tej dużej fotce zamieszczonej przez Magi, tzn. w czarnym golfie na białym tle, Ewan wygląda zupełnie jak Kenneth Branagh Którego zresztą też bardzo lubię.
Reddie,jestem w szoku,jeśli chodzi o Oddział!!! Ja tez chodziłam na ich koncerty,mało tego,dobrze ich wszystkich znałam i na dodatek prowadziałam(sto lat temu oczywiście) ich warszawski Fan Club!!! Tak więc,moja droga,oto kolejny mężczyzna.który nas łączy To znak...;)
No. proszę. Szkoda, że Cię w tamtym czasie nie znałam. Razem byśmy chodziły na koncerty OZ Jednak teraz jakoś dawno nie wracałam do OZ. Czas zrobił swoje i przeszłam łagodną (taa, łagodnie mówiąc, spytajmy moich rodziców jak to z tą łagodnością było) fazę punk. Aby zatrzymać się przy rege na chwilę i zakończyć na Nickach Cave'ach, Jimach Morrisonach i tym podobnych.
Wyłamię się na chwilę z nastrojów brytyjskich:
Kevin Spacey
GARYOLDMANIAK ***
http://gfx.filmweb.pl/p/105/po.80842.jpg Kevin Spacey
Jak mogłaś!? ja tu go chciałam umieścić pff:/