Jak sądzicie - przydałoby się więcej emotek do wyrażania całej gamy emocji związanych z Garym? Moim zdaniem tak. Zgłosiłam postulat do mojego Ojca Dyrektora Tomka. Rozmowa przebiegła następująco:
"ja: może dałoby się zwiększyć ilość smileys? jakoś mam wrażenie, że moje spektrum emocji jest czasem zbyt duże mam na myśli m. in. np. *faints*,*shock*,*devil*,*thank you* ...
O.D. Tomek: reddie, nie ma problemu. Jeśli tylko znajdziesz emoty w stylu PunBB a nie phpBB to daj mi znać"
Tylko problem właśnie w tym, żeby znaleźć pasujące emotki - czyli w PunBB. Może się rozejrzycie i w razie czego dalibyście mi znać? Byłabym wdzięczna.
Wymyśliłam jak sobie poradzić z brakiem emotek. Otóż na tej stronie http://www.world-of-smilies.com/ są różne emotki. Menu z kategoriami emotek jest po lewej stronie, jakby co ;) Strona jest wprawdzie niemieckojęzyczna, ale łatwo się pokapować. I można emotki wklejać jako img (=klikamy w opcję Img, która znajduje się nad polem wiadomości i umieszczamy tam adres obrazka; jeśli ktoś nie wie, jak znaleźć adres obrazka: należy kliknąć prawym przyciskiem myszki na emotkę, zaznaczyć opcję "Pokaż obrazek" i potem skopiować adres obrazka w poście). Jakoś trzeba sobie radzić póki Ojciec Dyrektor Tomek nie dołączy nowych buziek PunBB Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w tłumaczeniu z niemieckiego, proszę śmiało pytać, postaram się pomóc.
Znalazłam parę fajnych i chyba przydatnych (z mojej perspektywy;) emotek:
(edit - skasowane ze względu na zniknięcie z serwera)
Nowa emotka dodana przez naszego wspaniałego Ojca Dyrektora (dzięki, dzięki, dzięki Tomku!!!):
Kochani, wgrałam nowe emotki. Gdyby ktoś miał jakieś życzenie w zakresie jeszcze innych nowych emotek, proszę mówić.