Witaj, mery. Mogê pomóc. Odezwij siê na gg (numer jest w moim profilu). Tylko, proszê o wyrozumia³o¶æ - mam permanentny deficyt czasu na cokolwiek. Po prostu jak znajdê chwilê to siê za to zabiorê, ok?
w³a¶nie, nasz³o mnie takie pytanie. czy nie wie kto¶ gdzie mogê znale¼æ film "zmierzaj±c do domu"? bo mnie on strasznie ciekawi, z reszt± widzia³am kilka scen z tego filmu i dochodzê do wniosku, ¿e Gary zagra³ w nim cudnie (no ale umówmy siê, w czym cudnie nie zagra³? xD). koñcz±c, wie kto¶ co¶? ^^
ZAGL¡DAJ¡CY
Te¿ szukam tego filmu od d³u¿szego czasu, g³ownie dla tej sceny
http://www.garyoldman.info.preview7.oxi … ome_61.jpg
GARYOLDMANIAK
Matko Boska, te¿ chcê ten film znale¶æ! Wtedy to ju¿ bêdê kompletnie przesi±kniêta demoralizacj± xD
Oj, dziewczyny, dziewczyny To tylko Gary z go³ym ty³kiem przecie¿............
GARYOLDMANIAK
Nie tylko z go³ym ty³kiem, nie tylko:D
Tfu, przez to ¶wintuszenie to ja do nieba nie pójdê!xD
ZAGL¡DAJ¡CY
Ha, ha. Widzê, ¿e wywo³a³am na forum ma³e poruszenie i o¿ywienie nastrojów. No to dalej! Nastêpne zdj±tko z pupk± Gary'ego. Tym razem z Toru 29. Film ten widzia³am kiedy¶, jakie¶ 5 lat temu, lecia³ baaardzo pó¼no w nocy. Jest tam scena jak Gary wyskakuje z szafy, ca³kiem nagi (nie ¿eby by³o na co popatrzyæ, chyba ¿e kto¶ lubi klekot ¿eberek), oplata siê nogami wokó³ faceta i dziabie go no¿em. Wierzcie mi, szczena mi siê odbi³a od stolika! By³am wtedy "pocz±tkuj±cym fanem Gary'ego" i troszkê siê zafrasowa³am.
http://www.garyoldman.info.preview7.oxi … 29-144.jpg
GARYOLDMANIAK
Oj, czy¿by Ci przeszkadza³o, ¿e Gary lubi sobie w filmach pobiegaæ w negli¿u? Mnie jako¶ wyj±tkowo nie, wrêcz przeciwnie xD Wiêcej bezpruderyjno¶ci, kochana!
ale¿ mi to nie przeszadza! wrêcz przeciwnie oj chcia³am zachowaæ pozory, ¿e my tu w gruncie rzeczy to grzeczne jeste¶my ....
GARYOLDMANIAK *
a ja dzis dostalam 'track 29' na plytce:>
obejrzalam 3 razy:D
i w lekka psychoze popadlam;)
mam ochote otwierac wszystkie szafy:D
ZAGL¡DAJ¡CY
Psychozê to ja mia³am po obejrzeniu "Ringu" w kinie. Brrr! Przy nagim Oldmanie to ja, co najwy¿ej, czêsto u¿ywam przewijania do ty³u i powtarzania sceny od pocz±tku. Gary chyba lubi siê rozbieraæ w filmach, nie wiem czy widzieli¶cie "Sida i Nancy?". Kto nie widzia³ ten marsz do sklepu! Rewelacyjna, ¿yciowa rola (elaborat mo¿na napisaæ) a do tego fajna scenka - Gary w majtaskach (stringi to by³y chyba). Ech, jak ja bym chcia³a mieæ taaakie nogi. Widzia³am ju¿ prawie wszystkie filmy z Garym, oprócz "Sin". Porad¼cie, da siê ogl±daæ? S³ysza³am, ze kiepski. Ale Wam zaufam