Dziękuję za pierwszą opinię. Pierwszą i od razu jaką miłą! Postaram się wyjść naprzeciw oczekiwaniom kochanych fanów. Aniu, dla Ciebie specjalnie:
GARYOLDMANIAK ***
rewelacyjne...mało powiedziane :]... podoba mi sie tutaj wszystko po najmniejszy szczegół. wygląd (kolorek,fotki na górze) ,obsługa (mówie tu o tobie reddie) i forumowicze (no narazie jest nas 3 ale to sie zmieni )
Ach,ach, bo moje ego uniesie mnie w przestworza zaraz :shy: Dziękuję tonks Ale jeśli coś by się np nie podobało, to też proszę pisać. Ważne, żeby wszyscy czuli się tu dobrze, na tym mi najbardziej zależy.
NOWY
No, jestem pod wrażeniem, siostra ;> .
Nie jestem co prawda pewien, czy podział na podfora nie jest zbyt szczegółowy, ale nawet jak się tak okaże, to nic straconego- zawsze można będzie trochę posklejać.
Jak tylko pojawi się strona, to zareklamuję gdzie się da.
Pozdrawiam.
Mró.
Hej Brat. Dzięki, że tu wpadłeś. Co do podziału na podfora - Twoja siostra myśli perspektywicznie. To jest forum przyszłej strony, if you know what I mean. Ale dziękuję za uwagę Pozdrawiam!
GARYOLDMANIAK *
Trzeba pochwalić świeżo otwartą stronkę, a jak :] Jak na razie: rewelacja! Czekamy na więcej, no i przynajmniej w swoim imieniu mogę powiedzieć, że nie tylko będę odwiedzać jak najczęściej, ale i postaram się czasem dorzucić co nieco od siebie. Tak trzymaj! :good:
Lady Snape. I w ogóle dziękuję, że włączacie się w proces tworzenia strony!
Cała przyjemność po mojej stronie Jak tylko...usunę...wirusy...z komputera, sniff
, zrobię następne klipy... Rozpanoszyły się te wirusy jak nie wiem
NOWY
Odwiedzilam stronke doslownie pol godziny temu...iiii musze przyznac,ze jest genialna! Jedna z najlepszych,jakie widzialam o Garym,uwzgledniajc wszystkie zagraniczne. I nie badz taka skromna Reddie, odwalilas kawal swietnej roboty! Za to naprawde WIELKIE WIELKIE DZIEKI!!!!!!!