#1 2006-04-22 02:46:24

reddie

ADMINISTRATOR

SkÄ…d: Szczecin/Bydgoszcz

Gary dlatego, bo...

bo "Gary jest uciele¶nieniem piêknego lecz przeklêtego mê¿czyzny z marzeñ"
bo jest czystym geniuszem aktorstwa
bo jest ¿ywym dowodem istnienia czego¶ takiego jak wola i determinacja w d±¿eniu do celu
bo uwielbiam Jego poczucie humoru i szczero¶æ
a zaczê³o siê od filmu "Criminal Law", choæ pierwszym filmem, jaki obejrza³am by³ chyba "Drakula", jednak wtedy to raczej Sir Tony przyci±gn±³ mnie do kina
Gary... Tak, Gary. Obiekt mojej nieco chorej admiracji.

#2 2006-04-22 17:41:29

Andrzej

NOWY

3258752

Re: Gary dlatego, bo...

Fajnie, ze jest to forum bo dla takich ludzi jak ja Gary jest za malo znany. Moze z czasem bedzie tu wiecej ludzi i bedzie mozna fajnie pogadac. No ale trzeba forum rozpropagowac bardziej. Gratulacje dla Adminki za tyle ciekawych watkow. Powodzenia!! 

"Szczê¶cie to ta chwila co trwa. Szczê¶cie to piórko na d³oni..."

#3 2006-04-22 23:38:04

reddie

ADMINISTRATOR

Dziêkujê Miejmy nadziejê, ¿e forum siê jeszcze rozkrêci

#4 2006-04-23 20:17:13

tonks

GARYOLDMANIAK ***

no ba! jeszcze tak ci tu szmyrgnie na przód ¿e sie w tym administrowaniu pogubisz <-- to mia³ byæ komplement (nie wiem czy wyszed³)
dlaczego Gary? Dlatego (a nawet przedewszystkim) ¿e jest chyba najlepszym aktorem...który z ka¿dego filmu potrafi (swoim aktorstwem) zrobiæ brylancik
kto¶ kiedy¶ powiedzia³ (tak¿e na jakim¶ forum by³o wspomniane) ¿e Gary gdyby tylko chcia³ móg³by zagraæ nawet zupe pomidorow± - zgadzam sie co do tego!!!!  Gary TO JEST KTO¦

#5 2006-04-27 16:16:42

Ania

GARYOLDMANIAK *

1561059

Gary dlatego,bo jest najlepszym aktorem na ¶wiecie,ostatnio za "Dead fish" i "Miêdzystanow±",a tak ogólnie za ca³okszta³t,no i za  to,jak wygl±da(nawet w filmie "Sierota") 

#6 2006-05-10 22:29:22

BBP

Go¶æ

No kurcze wybacz nie kojarzê go¶cia  , ale obiecujê ¿e jak mu siê przyjrzê w kilku  filmach to wrócê i opowiem jakja to widzê.
Pozdrawiam serdecznie

#7 2006-05-11 03:58:25

reddie

ADMINISTRATOR

O cze¶æ    Zobaczysz, jest genialny. Chyba jak siê Go raz zobaczy to NIE MO¯NA przej¶æ obojêtnie ;)  Fajnie, ¿e wpad³a¶. Czekam na opiniê w kwestii Gary'ego w takim razie 

#8 2006-05-19 23:34:50

Dlaczego Gary? Otoz...

Go¶æ

Pad³o tutaj sformu³owanie, ze cenimy go za wyglad. ALE ale.... wazne jest to, w jakiej kolejnosci go docenilysmy.(zwracam sie teraz tylko do dziewczyn,niestety;)to chyba zrozumiale;) Nie tak jak z setka innych aktorow a la Orlando Bloom(yuk!), ze widzimy go po raz pierwszy na ekranie, i "O BOZE! JAKI ON JEST SLICZNY,PIEKNY,MIODZIO..."itp.itd. Nie nie! Gary najpierw ukazuje nam sie jako Piekielnie Zdolny facet, myslimy(w przypadku Leona):
   1)Boze! Co za psychol!
   2)On jest straszny!
   3).... a zarazem taki pociagajacy;)...
   4)..a te jego oczy;)...zwlaszcza w scenie, gdy mowi "EEVEERYONE!" cos niesamowitego...
       A wiec widzimy w jakiej kolejnosci to sie odbywa...;) To straszne, gdy facet ma do zaprezentowania tylko ³adna wypielegnowana buzke i nic poza tym. Poznajemy go blizej i czar pryska! A Gary'ego odkrywamy stopniowo, z kazda rola ukazuje sie inne oblicze jego osobowosci...jest jak ocean, ktorego nigdy nie uda nam sie zglebic...Ach rozmarzylam sie...sorry...;)

#9 2006-05-19 23:40:17

elayza

NOWY

Pad³o tutaj sformu³owanie, ze cenimy go za wyglad. ALE ale.... wazne jest to, w jakiej kolejnosci go docenilysmy.(zwracam sie teraz tylko do dziewczyn,niestety;)to chyba zrozumiale;) Nie tak jak z setka innych aktorow a la Orlando Bloom(yuk!), ze widzimy go po raz pierwszy na ekranie, i "O BOZE! JAKI ON JEST SLICZNY,PIEKNY,MIODZIO..."itp.itd. Nie nie! Gary najpierw ukazuje nam sie jako Piekielnie Zdolny facet, myslimy(w przypadku Leona):
   1)Boze! Co za psychol!
   2)On jest straszny!
   3).... a zarazem taki pociagajacy;)...
   4)..a te jego oczy;)...zwlaszcza w scenie, gdy mowi "EEVEERYONE!" cos niesamowitego...
       A wiec widzimy w jakiej kolejnosci to sie odbywa... To straszne, gdy facet ma do zaprezentowania tylko ³adna wypielegnowana buzke i nic poza tym. Poznajemy go blizej i czar pryska! A Gary'ego odkrywamy stopniowo, z kazda rola ukazuje sie inne oblicze jego osobowosci...jest jak ocean, ktorego nigdy nie uda nam sie zglebic...Ach rozmarzylam sie...sorry...

#10 2006-05-20 00:32:00

reddie

ADMINISTRATOR

W³a¶nie, w³a¶nie... Sam Gary powiedzia³, ¿e najwiêkszym afrodyzjakiem jest talent. W przypadku mojej fascynacji - sprawdza siê to w 100%

#11 2006-06-30 13:29:29

lalu¶

GARYOLDMANIAK

dlaczego Gary? bo jest prawie tak przystojny jak ja ...¿artuje. Za du¿o by wymieniaæ co to ja w nim widze . Poprostu geniusz

Ostatnio edytowany przez lalu¶ (2006-06-30 13:29:56)

#12 2006-07-03 08:02:52

Rosencrantz

GARYOLDMANIAK ***

1103026

Lalu¶ wiedzia³am objaw narcystycznego samouwielbienia

Gary, no có¿. Ja ninawidzê, wprost uwydatnia mi siê (przepraszam za okre¶lenie) kurwica ryja, jak widzê kolejnego amerykañskiego tragicznego bohatera ratuj±cego ¶wiat. Dlatego zawsze ogl±daj±c filmy, jako obiekt adoracji wybiera³am sobie "tych z³ych" mafiozo, zboczeñców, morderców, czy choæby z³ego nauczyciela:) i tak mi zosta³o. A ¿e jedna postaæ, z³a postaæ tak mnie poruszy³a, ¿e sprawdzi³am kto za ni± stoi i to ju¿ przesz³o do historii. Bo o wiele trudniej jest zagraæ z³ego i uzyskaæ wspó³czucie, ba! nawiet niekiedy sympatiê publiki ni¿ cukierkowatego...lalusia?

http://s17.photobucket.com/albums/b90/D … go%202006/

Hehe imprezy z Kaszan±/Rosencrantz - samo zdrowie

#13 2006-07-03 08:51:50

lalu¶

GARYOLDMANIAK

narcystyczne uwielnienie hmmm ³adnie brzmi. Ale naszczê¶ci mnie nie spotka³a¶(nie widzi³a¶) to nie wiesz jak mi daleko do Narcyza

#14 2006-07-03 09:18:55

Rosencrantz

GARYOLDMANIAK ***

1103026

Dobieranie ³adnych s³ów w jeszcze ³adniejsze frazy to moja specjalno¶æ. ƶ¶ju¿ b±d¼ bo teraz domagasz siê zaprzeczeñ w stylu "niee to nie mo¿e byæ prawda" :XD

ale rozmawiamy nie na temat a to nie ³adnie i szkodzi na ¿o³±dek.

http://s17.photobucket.com/albums/b90/D … go%202006/

Hehe imprezy z Kaszan±/Rosencrantz - samo zdrowie

#15 2006-07-03 14:33:11

reddie

ADMINISTRATOR

Z obowi±zku muszê to powiedzieæ: Ros, pliz, uwa¿aj na s³owa ;) Mi to nie przeszkadza, ale mo¿e siê tak zdarzyæ, ¿e admin nadrzêdny siê przyczepi i skasuje forum.

Stopka forum

RSS