Psst, nie mów nikomu, ale dla mnie to te¿ jest czarna magia... Ale kiedy¶ galeria w Coppermine by³a dla mnie czarn± magi±, a teraz ju¿ nie jest, wiêc jest nadzieja, ¿e z tym ca³ym Mambem bêdzie podobnie ;) Lady Snape, gdyby¶ kiedy¶ chcia³a, to mogê siê podzieliæ wiedz± z zakresu tworzenia stron (nie jest to osza³amiaj±ca wiedza, ale zawsze chêtnie s³u¿ê pomoc± )
GARYOLDMANIAK *
To bêdzie nasza tajemnica A co do strony, to mo¿e kiedy¶ siê za co¶ zabiorê, jak na razie brakuje mi zapa³u jakim Ty siê mo¿esz poszczyciæ. I nie da siê ukryæ, ¿e jest to te¿ bardzo pracoch³onne zajêcie. Ju¿ ja a tym dobrze wiem... Jednak ¿a³ujê, ¿e nie wystarczy³o mi samozaparcia, by uporaæ siê z t± stronk±. By³yby¶my teraz konkurencj±
Powtórzê z innego posta: tak wygl±da uk³ad strony jaki chcê zaimplementowaæ do naszej garyoldmanii KLIK. Wersja robocza, do zmiany oczywi¶cie. Ta jest tylko bazow± wersj±, jak± proponuje Mambo. Kolory, menu, logo i grafika na pewno zostan± zmodyfikowane. Je¶li macie sugestie, piszcie. Mam ju¿ wprawdzie pewn± koncepcjê, ale Wasze g³osy s± dla mnie bardzo wa¿ne. Acha, i tak sobie my¶lê - forum chyba nie zmieniaæ? To jest chyba ok, co? Bo je¶li mam zmieniæ, to wszystkie posty st±d przepadn± (chyba, ¿e by³aby mo¿liwo¶æ przeniesienia ich do nowego forum, ale nie wiem czy bêdzie). W ka¿dym razie czekam na Wasze propozycje co do nowej strony.
Forum jest OK!! nic nie zmnieniaj juz siê do niego przyzwyczai³am, na tyle, ¿e nie mogê siê odnale¼æ na innym forum...
Super uk³ad (ten z Mambo) a kolory s± cool :good: Mog³abys jedynie dodac jaki¶ ¿ywy kolor do tej szaro¶ci no nie wiem, czerwony, zielony lub pomarañczowy...
O, fajnie, ¿e chcesz, ¿eby forum zosta³o. Ja te¿ je polubi³am i nie wyobra¿am sobie innego Kolorystyka bêdzie taka chyba jak na obecnej stronie, czyli czarny (t³o) plus odcienie niebieskiego (czcionki itp). Ju¿ mówi³am dlaczego ;) Mo¿e w profilu u¿ytkownika bêdzie mo¿na sobie ustawiaæ dowoln± kolorystykê profilu, bloga (je¶li takowy powstanie) itp. Teraz tylko pozostaje mi siê rozeznaæ w tym Mambo. To jest do¶æ skomplikowane dla pocz±tkuj±cego, ale spokojnie - poradzê sobie