Ha! I znów dzielny Harry uratowa³ Syriusza! W³a¶nie obejrza³am znów HPiWA Tylko tê czê¶æ jak do tej pory zdo³a³am przyj±æ do wiadomo¶ci. Harry Potter nie jest jakim¶ moim szczególnym ulubieñcem. Jednak Gary nada³ filmowi piêkny koloryt. Lubicie Wiê¼nia Azkabanu? Ja polubi³am, ale pierwszy raz moja reakcja by³a nastêpuj±ca: what the fuck?? Jako¶ trudno by³o mi siê przekonaæ do tego typu filmu.
GARYOLDMANIAK ***
ehh no co tu du¿o mówiæ... ksi±¿ka to jest co¶, ale filmyy to jakie¶ takie niewyda¿one...mimo ¿e ka¿d± czê¶æ mam na dvd to jakiego¶ takkk wile razy do nich nie wracam. Jakby w ka¿dej czê¶ci mi czego¶ brakowa³o...ale nie mówie ¿e film jest taki ca³kiem zakichany. Lubie ksi±¿ki HP i dlatego ³a¿e tez na filmy i ³aziæ bêde
Lubiê Harrego choæ mam 22 lata Wiêzieñ Azkabanu jest moj± ulubiona czê¶ci± zarówno ksi±¿kow± jak i zfilmowan±, (tzn jak do tej pory bo jeszcze bardzo spodoba³a mi siê najnowsza czê¶æ ksi±¿ki pt Ksi±¿ê Pó³krwi) i Gary Oldman nie mia³ wielkiego wp³ywu na moje polubienie tej czê¶ci poniewa¿ najpierw polubi³am ksi±¿kê gdy jezcze nie wiedzia³am kto bêdzie gra³ Sirius'a. A tak by the way to Sirius jest moj± lubion± postaci± w serii.
GARYOLDMANIAK **
o tak Syriusz jest Fajny. te¿ lubie Harrego Pottera. No i przyznam ¿e gdyby nie Gary w filmie to nie uwa¿a³bym Syriusza za jak±¶ wyj±tkow± postaæ w tej ksia¿ce . Ahh szkoda ¿e go u¶mierc±