Tak, o nich wiem. Stansfielda znam, Tonks te¿ mia³am okazje poznaæ - troszke inne jednak okoliczno¶ci i Kasia pewnie teraz jest zaskoczona , a reszte chcia³abym poznaæ. St±d moje pytanie ;)
A wydaje mi sie ¿e spotkanie by³oby fajn± atrakcj± na wakacje
Ostatnio edytowany przez Ruda (2007-05-22 13:46:35)
GARYOLDMANIAK **
Bardzo fajn±. Ja jestem za spotkaniem. Ale mo¿e poczekajmy do wakacji kiedy to ju¿ ka¿dy bedzie mia³ plany roz³ozone? Co panie na to?
Reddie rzeczywi¶cie chce odwiedziæ. Tonks owszem znam i czesto spotykam - jednak nasze spotkania to góra po³ godzinki, wiec nie jestem aby pewien czy norma wyrobiona ;)
GARYOLDMANIAK ***
Ruda napisał:
Tonks te¿ mia³am okazje poznaæ - troszke inne jednak okoliczno¶ci i Kasia pewnie teraz jest zaskoczona
o³ ³a³ ja ju¿ wiem! ja ju¿ wiem! wiem! )
Stansfield napisał:
Ale mo¿e poczekajmy do wakacji kiedy to ju¿ ka¿dy bedzie mia³ plany roz³ozone? Co panie na to?
W³a¶nie, ja jeszcze nie wiem kiedy idê do szpitala i na jak d³ugo I ewentualnie gdybym w ogóle chcia³a my¶leæ o wyje¼dzie jakim¶ to a) gdzie¶ niedaleko, b) musia³abym znale¼æ opiekê dla kotów na ten czas (nie takie proste). Choæ nie ukrywam - fajnie by³oby siê spotkaæ w wiekszym gronie...
O, jak mi³o To wtedy ja bym siê za³apa³a te¿ A mo¿e jaka¶ propozycja co do formy spotkania? Gdzie? Jak? Ja mogê siê zaj±æ organizacj±, jak ju¿ ustalimy szczegó³y.
GARYOLDMANIAK *
kurde.. ja to mam wszedzie daleko.. do berlina mam blizej niz do takiej wawy na przyklad