Tak, o nich wiem. Stansfielda znam, Tonks też miałam okazje poznać - troszke inne jednak okoliczności i Kasia pewnie teraz jest zaskoczona , a reszte chciałabym poznać. Stąd moje pytanie ;)
A wydaje mi sie że spotkanie byłoby fajną atrakcją na wakacje
Ostatnio edytowany przez Ruda (2007-05-22 13:46:35)
GARYOLDMANIAK **
Bardzo fajną. Ja jestem za spotkaniem. Ale może poczekajmy do wakacji kiedy to już każdy bedzie miał plany rozłozone? Co panie na to?
Reddie rzeczywiście chce odwiedzić. Tonks owszem znam i czesto spotykam - jednak nasze spotkania to góra poł godzinki, wiec nie jestem aby pewien czy norma wyrobiona ;)
GARYOLDMANIAK ***
Ruda napisał:
Tonks też miałam okazje poznać - troszke inne jednak okoliczności i Kasia pewnie teraz jest zaskoczona
oł łał ja już wiem! ja już wiem! wiem! )
Stansfield napisał:
Ale może poczekajmy do wakacji kiedy to już każdy bedzie miał plany rozłozone? Co panie na to?
Właśnie, ja jeszcze nie wiem kiedy idę do szpitala i na jak długo I ewentualnie gdybym w ogóle chciała myśleć o wyjeździe jakimś to a) gdzieś niedaleko, b) musiałabym znaleźć opiekę dla kotów na ten czas (nie takie proste). Choć nie ukrywam - fajnie byłoby się spotkać w wiekszym gronie...
O, jak miło To wtedy ja bym się załapała też
A może jakaś propozycja co do formy spotkania? Gdzie? Jak? Ja mogę się zająć organizacją, jak już ustalimy szczegóły.
GARYOLDMANIAK *
kurde.. ja to mam wszedzie daleko.. do berlina mam blizej niz do takiej wawy na przyklad