GARYOLDMANIAK ***
niom terazz jest wszystko. Fajne zdjątka...hmmm czy ktoś oprócz mnie zaóważył że Depp ma ładne dłonie :lol:(takie takie kobiece :lol::lol:
długiee palce)
Ostatnio edytowany przez tonks (2006-06-29 15:38:15)
heh chciałam dobrze, to chyba nie wina mojego łącza, ze zdjęcia nie wchodziły... w sumie to nie znam się na tym.
Nie, to na pewno nie jest Twoja wina. Ja też nie mogę wkleić zdjęć z tej strony. Coś u nich jest nie tak zapewne.
brat mi podpowiada, że może być jakaś blokada na ich serwerze...
czy już wspominałam, że podobają mi się faceci z papierosem??
GARYOLDMANIAK
u mnie też nie działają (dla jasności).
Depp równie dobry aktor. Chyba obejrzałem z nim więcej filmów niż z Garym. Też śledze jego kariere i musze powiedzieć że jest arcygeniuszem - zaraz po Garym.
(ekhmm Magi a jak kupie sobie papierosa i zapewnie cie że właśnie jest przezemnie wypalany to też ci sie będe podobał??? żarcik )
GARYOLDMANIAK
hehe żyje z żenujących pytań
GARYOLDMANIAK ***
Eeee tam. Dżony to tylko w Truposzu i Edwardzie N. był zjadliwy. A teraz taki bum na niego (bez obrazy na wierne fanki) bo nowy film i tak dalej bla bla bla. Na wszystkich forach na jakich jestem to znajdzie się parę fanek-kochanek co maja avatary i pieją a po no cóż miesiącu potrafią zapytać: A kto to jest Depp? A jeszcze mnie wkurw...to jest denerwuje ogromnie jak sie napalają i w swej orgazmistycznej wizji piszą DEEP co on sosik jakiś??? aaaa
Przepraszam.
Generalnie lubię Deppa nie mam mu nic do zarzucenie, ale żeby geniusz od razu? poczekamy zobaczymy. ma jeszcze przed sobą parę(naście?) lat kariery.
A miłe jest w nim to ze od zawsze jest z tą samą kobietą.
po pierwsze sosik (chodzi tu o tkz DIP) pisze się przez "i", a "deep" to po angielsku "głęboki"
po drugie to nie ma po drugie bo mi się nie chcę wymyslac kontrargumentów do powyższej wypowiedzi
GARYOLDMANIAK ***
Magi napisał:
po pierwsze sosik (chodzi tu o tkz DIP) pisze się przez "i", a "deep" to po angielsku "głęboki"
po drugie to nie ma po drugie bo mi się nie chcę wymyslac kontrargumentów do powyższej wypowiedzi
Do po pierwsze: Oj no wiem to był taki żarcik fonetyczny . Bez obawy nie jestem impotentem umysłowo-językowym
Do po drugie: Przeca ja nic nie prowokuję. I objeżdżam tylko niezdecydowane panienki. nie musisz mi nic kontrargumentować, tylko przytakiwać (tak lekarz zaleca w sytuacjach kryzysowych).
Ros, obejrzyj "Ed Wood" z Deppem. Myślę, że może Ci się spodobać. Gdyż jest to film biograficzny o.. no, o Edzie Woodzie Mnie osobiście nieco zaskoczył tą rolą. Zresztą - warto też zapoznać się z twórczością samego Eda Wooda - ja płakałam ze śmiechu (choć jak mniemam w założeniu filmy te miały budzić grozę ;) )
GARYOLDMANIAK ***
A Reddie kto powiedział ze nie widziałam, owszem był okej ale nic ponad to.
Za to czekam na RozpustnikaXD
GARYOLDMANIAK ***
no wiesz co... mówić mi tu że Depp jest ledwo zjadliwyyy. ah zadałaś mi cios pomiędzy same oczy hehe :lol:. No ale cóż każdy ma swój odmienny gust
GARYOLDMANIAK ***
W imieniu partii robotniczej ściskam ręce.
Ale zaraz nie użyłam określenie "ledwo". Pff tak to jest dopowiadają i skarżą sie:D