heh T.C. nie jest taki zły... Choć zawsze uważałam Leonardo Di Caprio za totalne beztalencie, a tu nagle obejżałam "Złap mnie jeśli potrafisz" i nawet drania polubiłam... (Dobra wiem zbaczam z tematu...)
GARYOLDMANIAK *
Ja tam bardzo lubię oglądać filmy z Leonardo - zawsze ma coś ciekawego do pokazania. No, może tylko w "Plaży"
mnie rozczarował, ale i film słaby. A z tematu przecież nie zbaczamy - dyskutujemy o aktorach, których możemy obejrzeć w tv Chociaż takiego Tomka Cruise'a to nie mogę oglądać, jakoś staram się unikać, jak tylko mogę...
GARYOLDMANIAK ***
ja też sie staram TC unikać ale mnie to totalnie nie wychodzi
Ok, to może ja przypomnę: znajdujemy się w strefie, w której dyskutujemy o filmach tv, ale tych z Garym ;)
Wiedziałam Reddie, że nas przywołasz do porządku, tylko wiesz jest jedem malutki problem, otóż nasze polskie stcje wręcz unikają filmów z Garym Oldmanem...
Heh, no musiałam, żeby się bałagan nie zrobił (o innych filmach w tv można pisać tu w razie czego ;) Ale to było życzliwe przypomnienie li i jedynie A z polskimi stacjami - racja. Tzn jeśli już, to raczej komercyjne puszczają Gary'ego (przedwczoraj na ten przykład był "HP i więzień Azkabanu", a wkrótce, niestety znów na komercyjnej i o nieludzkiej porze: 26 czerwca 3:35 Cinemax i 27 czerwca 3:35 Cinemax 2 "Grzech")
GARYOLDMANIAK ***
łe tam narzekacie.
Na ale kino co rusz był film z Garym.
A to ze w porze największe ogladalności nie idzie to już inna sprawa:)
GARYOLDMANIAK *
Ja tam nie mam Ale kino i jakoś żyję ;P Wprawdzie czasem jeszcze zdarza mi się pomarzyć, ale dochodzę do wniosku, że wtedy już całkiem nie wychodziłabym z pokoju. A tak mam do nadrobienia jeszcze sporo zaległości filmowych nie tylko z Garym, więc przynajmniej mam na to czas :]
GARYOLDMANIAK ***
Lady Snape napisał:
Ja tam nie mam Ale kino i jakoś żyję ;P Wprawdzie czasem jeszcze zdarza mi się pomarzyć, ale dochodzę do wniosku, że wtedy już całkiem nie wychodziłabym z pokoju. A tak mam do nadrobienia jeszcze sporo zaległości filmowych nie tylko z Garym, więc przynajmniej mam na to czas :]
Ja mam Ale Kino u ojca (więc co dwa tygodnie) i jest mi miło jak utrafię termin odwidzin z terminem emisji filmu:)
GARYOLDMANIAK *
To mówisz, że wpadasz do taty i "przypadkiem" trafiasz na wyczekiwany film? ;D Jak miło, ja chyba sobie kiedyś w końcu sprawię, zwłaszcza teraz świetny jest na to czas, bo nawet na opalanie się za gorąco...
GARYOLDMANIAK ***
Tak to zabrzmiało? Niee wiesz jak się nie widzi ojca dwa tygodnie (czasem więcej) to się o takich rzeczach nie myśli, ale jak już wracamy z imprezy, abo ze spacerku i jest tam 22 z hakiem (nie macie pojęcia jak to się miło wędruje z ojcem wieczorami po mieście) i pada się na kanapę, a tu Szkarłatna litera, czy JFK (no na końcu to tatuś chrapał - nic dziwnego ja też mało nie zasnęłam przy moralistyczno-rekonstrukcyjnej mowie Kevina).
GARYOLDMANIAK *
Nie no, żartowałam, oczywiście. Ale i tak zawsze miło mieć jakąś alternatywę przy TVP...
GARYOLDMANIAK ***
Oj to fakt. W zaufaniu (i to sporym) powiem ze mam cztery kanały (tvp 1, 2 3 i polsat) legalne i jeszcze z satelity eee 2 tysiące ileś moje ulubione to TPS - dziewięc kanałów na których zawsze jest cos ciekawego! Leon reżyserska (!) wersja, Stan łaski (zonk po francusku tytuł tego brzmi mniej więcej: Anioły szaleństwa o.0), komedie Brooksa czy Allena. kocham to.
GARYOLDMANIAK *
Ooo, komedie Allena, to zdecydowanie coś dla mnie :] Chociaż zadowolę się na razie tym, co mam...
A dziś była na TVP2 zapowiedź filmów na jesień i "Krwawy Romeo" będzie Trzeba pilnować