heh T.C. nie jest taki z³y... Choæ zawsze uwa¿a³am Leonardo Di Caprio za totalne beztalencie, a tu nagle obej¿a³am "Z³ap mnie je¶li potrafisz" i nawet drania polubi³am... (Dobra wiem zbaczam z tematu...)
GARYOLDMANIAK *
Ja tam bardzo lubiê ogl±daæ filmy z Leonardo - zawsze ma co¶ ciekawego do pokazania. No, mo¿e tylko w "Pla¿y"
mnie rozczarowa³, ale i film s³aby. A z tematu przecie¿ nie zbaczamy - dyskutujemy o aktorach, których mo¿emy obejrzeæ w tv Chocia¿ takiego Tomka Cruise'a to nie mogê ogl±daæ, jako¶ staram siê unikaæ, jak tylko mogê...
GARYOLDMANIAK ***
ja te¿ sie staram TC unikaæ ale mnie to totalnie nie wychodzi
Ok, to mo¿e ja przypomnê: znajdujemy siê w strefie, w której dyskutujemy o filmach tv, ale tych z Garym ;)
Wiedzia³am Reddie, ¿e nas przywo³asz do porz±dku, tylko wiesz jest jedem malutki problem, otó¿ nasze polskie stcje wrêcz unikaj± filmów z Garym Oldmanem...
Heh, no musia³am, ¿eby siê ba³agan nie zrobi³ (o innych filmach w tv mo¿na pisaæ tu w razie czego ;) Ale to by³o ¿yczliwe przypomnienie li i jedynie A z polskimi stacjami - racja. Tzn je¶li ju¿, to raczej komercyjne puszczaj± Gary'ego (przedwczoraj na ten przyk³ad by³ "HP i wiêzieñ Azkabanu", a wkrótce, niestety znów na komercyjnej i o nieludzkiej porze: 26 czerwca 3:35 Cinemax i 27 czerwca 3:35 Cinemax 2 "Grzech")
GARYOLDMANIAK ***
³e tam narzekacie.
Na ale kino co rusz by³ film z Garym.
A to ze w porze najwiêksze ogladalno¶ci nie idzie to ju¿ inna sprawa:)
GARYOLDMANIAK *
Ja tam nie mam Ale kino i jako¶ ¿yjê ;P Wprawdzie czasem jeszcze zdarza mi siê pomarzyæ, ale dochodzê do wniosku, ¿e wtedy ju¿ ca³kiem nie wychodzi³abym z pokoju. A tak mam do nadrobienia jeszcze sporo zaleg³o¶ci filmowych nie tylko z Garym, wiêc przynajmniej mam na to czas :]
GARYOLDMANIAK ***
Lady Snape napisał:
Ja tam nie mam Ale kino i jako¶ ¿yjê ;P Wprawdzie czasem jeszcze zdarza mi siê pomarzyæ, ale dochodzê do wniosku, ¿e wtedy ju¿ ca³kiem nie wychodzi³abym z pokoju. A tak mam do nadrobienia jeszcze sporo zaleg³o¶ci filmowych nie tylko z Garym, wiêc przynajmniej mam na to czas :]
Ja mam Ale Kino u ojca (wiêc co dwa tygodnie) i jest mi mi³o jak utrafiê termin odwidzin z terminem emisji filmu:)
GARYOLDMANIAK *
To mówisz, ¿e wpadasz do taty i "przypadkiem" trafiasz na wyczekiwany film? ;D Jak mi³o, ja chyba sobie kiedy¶ w koñcu sprawiê, zw³aszcza teraz ¶wietny jest na to czas, bo nawet na opalanie siê za gor±co...
GARYOLDMANIAK ***
Tak to zabrzmia³o? Niee wiesz jak siê nie widzi ojca dwa tygodnie (czasem wiêcej) to siê o takich rzeczach nie my¶li, ale jak ju¿ wracamy z imprezy, abo ze spacerku i jest tam 22 z hakiem (nie macie pojêcia jak to siê mi³o wêdruje z ojcem wieczorami po mie¶cie) i pada siê na kanapê, a tu Szkar³atna litera, czy JFK (no na koñcu to tatu¶ chrapa³ - nic dziwnego ja te¿ ma³o nie zasnê³am przy moralistyczno-rekonstrukcyjnej mowie Kevina).
GARYOLDMANIAK *
Nie no, ¿artowa³am, oczywi¶cie. Ale i tak zawsze mi³o mieæ jak±¶ alternatywê przy TVP...
GARYOLDMANIAK ***
Oj to fakt. W zaufaniu (i to sporym) powiem ze mam cztery kana³y (tvp 1, 2 3 i polsat) legalne i jeszcze z satelity eee 2 tysi±ce ile¶ moje ulubione to TPS - dziewiêc kana³ów na których zawsze jest cos ciekawego! Leon re¿yserska (!) wersja, Stan ³aski (zonk po francusku tytu³ tego brzmi mniej wiêcej: Anio³y szaleñstwa o.0), komedie Brooksa czy Allena. kocham to.
GARYOLDMANIAK *
Ooo, komedie Allena, to zdecydowanie co¶ dla mnie :] Chocia¿ zadowolê siê na razie tym, co mam...
A dzi¶ by³a na TVP2 zapowied¼ filmów na jesieñ i "Krwawy Romeo" bêdzie Trzeba pilnowaæ