GARYOLDMANIAK ***
Do poznania? zapraszam. Pójdê jeszcze raz:D lubiê chodziæ do kina:P
GARYOLDMANIAK *
Oj tak, w porównaniu z W-wiem, poznañskie kina wygl±daj± jak bajka. Mam tam rodzinkê, wiêc mo¿e uda siê wybraæ na parê dni... Które kino polecasz szczególnie? :]
GARYOLDMANIAK ***
Wiesz ja bardzo lubi³am Kino Ba³tyk ale zburzyli chamy.
No to poza tym s± trzy licz±ce siê kina w poznaniu.
1. Najgorsze - Kineapolis - dramat, wielka hala, jak na lotnisku, miliony drzwi, tyle miejsca a zaduch odradzam. Choæ najwiêksze i ³atwo o miejsce dobre (parkingowe, czy na sali) cholerne krzes³a
2. Multikino - coraz lepiej- mi³a atmosfera, przytulnie, ¶mierdzi popcornem:P, mniejsze, idiotyczny parking, dobre ceny jedzenia. Noce fanów, noce kobiece i maratony (harry potter wszystkie czêsci czy te¿ LOTR wersje rozszerzone) nocne. za miêkkie krzes³a
3. Cinemacity (to z sentymentu) znajdujace siê w Centrum handlowym Plaza. Malutkie (cztery sale bodaj) bardzo przytulne, dobra widoczno¶æ optymalne krzese³ka. Napisa³am ¿e przez sentyment najlepsze, bo na wszystkie (poza Dead Fish) premiery tam chodzi³am po szkole (spa³am u kole¿anek:P)
We wszystkich kinach dobra jako¶æ d¼wiêku, obrazu ekscesy zdarzaj± siê w Multikinie (posz³am z tat± na szreka pu¶cili D¿urasik Park ). Ale to Multikino to polecam najbardziej, znajduje siê w centrum to wygodniej.
GARYOLDMANIAK *
Ros, wiem, ¿e sporo czasu minê³o od twojego posta, ale tak czy inaczej zakomunikujê, ¿e nie mia³am okazji wybraæ siê do Poznania i ju¿ na pewno w najbli¿szym czasie nie bêdê mia³a. "Dead Fish" te¿ nie obejrza³am, bo oczywi¶cie w W-wiu nigdzie nie grali. Ciekawe czy bêdzie DVD? Jak my¶licie?