Parę słów o sobie? Reddie. Ur. 26.02.1979. Stracona dla świata z powodu Gary'ego. Poza tym? "I'm Me! Can you dig it. I'm real. I'm human." Ciekawi mnie jeszcze kilka rzeczy poza Garym, np filozofia, język angielski - łatwiej w nim wyrazić praktycznie każdy aspekt ludzkiej egzystencji;), poezja Morrisona, wszystko, co związane jest z tworzeniem stron internetowych, również kino, choć raczej na poziomie emocjonalno-intelektualnym (żaden ze mnie profesjonalista w tej dziedzinie).
Zapraszam do współtworzenia forum. Proszę o wyrozumiałość dla mojej ewentualnej ignorancji - to moje pierwsze forum! Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie
GARYOLDMANIAK ***
"Raddie przejęta nową rolą" hehe a nie ma o co sie martfić (narazie)...dasz sobie rade. a i ciekawych sie rzeczy dowiedziałam o tobie...poezja Morrisona i cała ta filozofia....ulalal mamy wspólny temat już załatwiony jakby sie skończyła gadka o Garym (a sie nie skończy)
GARYOLDMANIAK ***
Tonks ur 12.09.1992. Mieszkam w malusim misteczku (jak sie jeździ samochodem albo rowerem to malusie - ale jak piechotą to już trodno tak o nim powiedzieć) zwanym Włodawa . Gary od conajmniej 5 lat jest tym facetem na wyłączność i chyba jeszcze długo nim pozostanie hehe. moje zainteresowania: siatkówka, Gary, filmy nie tyko z Garym, komputer a precyzyjniej internet, Gary, książki Science Fiction (nie wiem czy dobrze napisałam) i te ło filozofii ;] bo podobnie jak reddie też sie w to wciągnełam (podoba mi sie twórczość czy jak to nazwać Paula Claudela i Alberta Camusa) ,Gary, muzyka(raczej nie wpada mi zaczęsto jakiś zespół do ucha...dlatego te które już są TYMI WYRÓŻNIONYMI na długo pozostają i z zasady jestem już stałą ich fanką) i chyba spotykanie sie z moimi przyjaciółmi to główne rzeczy które lubie robić i poprostu które LUBIE
Witam!Jestem Ania,mieszkam niestety w Warszawie i moją wielką miłością,oprócz Garego oczywiście są psy! Poza tym lubię kino,muzykę i fotografię.Pozdrawiam wszystkich fanów Garego,a zwłaszcza Magdę,która nam to forum stworzyła!!!
Ostatnio edytowany przez Ania (2006-04-26 14:20:29)
GARYOLDMANIAK ***
siemka Aniu! ahh no mówiłam że jeszcze troche a nas tu przybędzie! no...a jak nie mówiłam to przynajmniej tak myślałam ;)
Witam!
Na imię mam Magdalena jak widać Urodzona 01.06.1984 na małym zadupiu zwanym Nowym Dworem Mazowieckim niedaleko Warszawy.
Zajmuje się studiowaniem anglistyki (już niedługo obrona licencjata ), marudzeniem, imprezowaniem, itd...
Moje zainteresowania to oczywiście Wielka Brytania, a zwłaszcza Szkocja, film i książka... a i chyba nie musze mówić, że Gary jest moim ulubionm aktorem (no i jeszcze Ewan McGregor ;) ).
No i to tyle o mnie, chyba starczy na razie, nie??
GARYOLDMANIAK ***
no raczej starczy ...narazie
a więc witaj Magi
Powodzenia na obronie, Magi Ja też jestem po anglistyce ;)
GARYOLDMANIAK *
Lady Snape wita i się zgodnie z życzeniem przedstawia. Urodzona 22 czerwca w II poł. XX wieku ;P Obecnie zamieszkuje w małej miejscowości ok. 50 km. na północny-zachód od Wrocławia, gdzie przynajmniej raz w miesiącu stara się odwiedzać kino. Nieuleczalna kinomaniaczka (potrafiąca pożerać kilka filmów dziennie). Idealistka. Potajemnie - marzycielka. A o czym zdarza jej się najczęściej marzyć? O dalekich i egzotycznych podróżach. Zajmuje ją również język angielski, zastanawia się nad anglistyką i lubi dobrą książkę. Ostatnio miłośniczka rowerowych wycieczek.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Czy to ta sama Lady Snape co na Filmweb? Wobec tego jestem zaszczycona!
GARYOLDMANIAK ***
pssstt...uno pikolo problemo...a raczej pytanio. Bo przy każdyej osobie pod avatarem, iliścią postów itp jest taaki odnośnik "Punktów" i jest plus zielony i minus czerwony.... może ktoś mi obtłumaczyć co to jest bo ja ciemna jestem?
A ja mam na imię Andrzej. Lubię film, góry, poezję i ludzi. Na codzień uczę studentów matmy i nformatyki A nauczycieli tylko informatyki. Mieszkam w Bydgoszczy. Jakbyście mieli jakieś kłopoty z zadaniami z matematyki to służe pomocą Moje ulubione piwo to Pisner Urquell, góry - oczywiście w naszych Tatrach Orla Perć, poeci: Lechoń, Leśmian Jasnorzewska... Filmy to bardzo różnie. Felliniego, Antonioniego, Godarda... A co do ludzi to fajnie jak sa optymistami, gdy maja w sobie dużo tolerancji i są otwarci na innych. Nnnno....mam nadzieję, że wszyscy tacy jesteście!! Pozdrowienia.
Ostatnio edytowany przez Andrzej (2006-05-01 15:52:28)