Żebyś wiedziała, że właśnie ten uśmiech wywołał u mnie takie asocjacje...
NOWY
Oglądałam sobie ostatnio benefis niejakiego Aloszy Awdiejewa (czy jakoś tak) kabareciarza i tak mnie zatkało, toż to Gary za 20 lat! Identyczna mimika, oczy i podbródek. Tak się zapatrzyłam, że zamiast patrzyć na wrednie brzydkiego Brada Pittulę w "Wichrach przyjemności" przełączyłam na przystojengo i dowcipnego Aloszkę.
POCZĄTKUJĄCY
mi pewien gosc w mojej obecnej pracy przypomina mi Garego , ale nie moge wkleic zdjecia bo niemam przykro mi ... on jest barmanem czasami z nim robie^^
i jeszcze jeden gosc taki michel Wood na history jest taki program i on go prowadzi i kiedys go z garym pomylilam ale naprawde jest podobny... proponuje sprawdzic !!!
Ostatnio edytowany przez gary1oldmansailormary (2006-10-21 19:38:09)
Gra nieźle. Olśniło mnie, gdy mignął mi w tv w "Ekipie". "Gary", mówię sobie. Ale i tak myślę, że doszukanie się podobieństwa jest kwestią tak subiektywną, iż każdy znajdzie w kim innym owo podobieństwo. Ale Maćkowiaka to ja zaraz wrzuce na MyHeritage! Dam znać jak poszło
Ne, ne, ne. Ne zgadzam się MyHeritage nie dostrzega najmniejszego podobieństwa. George Clooney - tak. Holly Hunter - tak. Ale Gary nie.
GARYOLDMANIAK
Kochane, zapuszczony troszeńkę ten temat, chyba się trzeba wziąść do roboty:D Maćkowiak jest całkiem, całkiem.... Mnie Gary osobiście przypomina tego aktora, który grał Jezusa w "Pasji" Gibsona. Tzn Gary z HP i Więźnia Azkabanu, taki zakrawawiony i poobdzierany....mmmm... No i szukam jakiegoś zdjęcia na potwierdzenie mojej tezy, ale ja mam ruski internet i nie mogę znaleść
GARYOLDMANIAK
Gary, no Gary po prostu. W wydaniu Viggo Mortensena. Mrrr...
ZAGLĄDAJĄCY
Aktor, który grał Jezusa to James Caviezel, jakoś nie przypomina mi Gary'ego, tak samo jak Viggo. Mają zupełnie inny sposób zachowywania się i aktorstwa. Viggo wygląda tak "dziwnie" bo jest po zdjęciach do filmu o przygodach kapitana Alatriste.