GARYOLDMANIAK *
Widzê, ¿e potrzeba mobilizacji :] Dawno nie zagl±da³am, ale widzê, ¿e nie dzieje siê nic na stronie ju¿ od przesz³o tygodnia (powiedzmy). Czekamy na wiêcej! Mo¿e trochê rozreklamowaæ stronkê tu i tam, ruchu mo¿e potrzeba czy co¶ ;)
Jako¶ tak... Nie mogê siê zmobilizowaæ w rzeczy samej... Có¿ mam na swoje usprawiedliwienie? Ano: kotek ma³y po domu biega i czas absorbuje, k³opoty z facetami, przygotowania do pracy... Ale stronê aktualizujê (tzn nie tê w Mambo, tylko tê pierwsz±). Co jaki¶ czas. Postaram siê ruszyæ ty³ek, bo wstyd tak nie dotrzymywaæ s³owa.
Pani Administrator siê wziê³a do roboty. Na razie co prawda nie bêdzie "namacalnych" efektów w zakresie strony o Garym. Jednak poniewa¿ pracujê nad zleceniem (wykonujê stronê swojej pracy w Mambo ), nauczê siê Mambo od A do Z. Ju¿ mi ca³kiem nie¼le idzie. Jak widaæ, gdy cz³owiek walczy o byt, jest to motywacja do¶æ silna ;) A walczê o byt - byt swojej pracy. Dlatego robiê stronê, a¿eby szko³ê, w której pracujê ³adnie rozreklamowaæ (cel pierwotny natomiast to, ¿eby jej nie zlikwidowano).
Stronê w mambo o Garym Oldmanie zacznê jednak robiæ prawdopodobnie dopiero w sezonie wiosna/lato. Proszê o wyrozumia³o¶æ...
Doopa. Mambo mi siê nie podoba³o. Za trudne albo ja za g³upia
Za to zrobi³am nowy layout (do dopracowania s± ju¿ tylko szczególiki - linki, obramowanie przycisków w menu, wielko¶æ czcionek gdzieniegdzie)
Powiedzcie, ¿e mo¿ebyæ, coooo?
Lady Snape: a jak tam wprawki translacyjne? I jak szukanie roommate'a we Wroc³awiu? Good luck, kochana!
GARYOLDMANIAK
¦licznie jest:D
Zmiana adresu strony (przeniesiona zosta³a na nowy serwer). Stary adres jeszcze dzia³a, ale nied³ugo wyga¶nie (termin p³atno¶ci by³ do 1 maja). Nowy adres http://www.garyoldmania.com (sorry za ewentualne b³êdne funkcjonowanie strony, ale ci±gle jeszcze poprawiamy kod). Good news: galeria zosta³a odzyskana.
Pozdrawiam!