GARYOLDMANIAK *
Widzę, że potrzeba mobilizacji :] Dawno nie zaglądałam, ale widzę, że nie dzieje się nic na stronie już od przeszło tygodnia (powiedzmy). Czekamy na więcej! Może trochę rozreklamować stronkę tu i tam, ruchu może potrzeba czy coś ;)
Jakoś tak... Nie mogę się zmobilizować w rzeczy samej... Cóż mam na swoje usprawiedliwienie? Ano: kotek mały po domu biega i czas absorbuje, kłopoty z facetami, przygotowania do pracy... Ale stronę aktualizuję (tzn nie tę w Mambo, tylko tę pierwszą). Co jakiś czas. Postaram się ruszyć tyłek, bo wstyd tak nie dotrzymywać słowa.
Pani Administrator się wzięła do roboty. Na razie co prawda nie będzie "namacalnych" efektów w zakresie strony o Garym. Jednak ponieważ pracuję nad zleceniem (wykonuję stronę swojej pracy w Mambo ), nauczę się Mambo od A do Z. Już mi całkiem nieźle idzie. Jak widać, gdy człowiek walczy o byt, jest to motywacja dość silna ;) A walczę o byt - byt swojej pracy. Dlatego robię stronę, ażeby szkołę, w której pracuję ładnie rozreklamować (cel pierwotny natomiast to, żeby jej nie zlikwidowano).
Stronę w mambo o Garym Oldmanie zacznę jednak robić prawdopodobnie dopiero w sezonie wiosna/lato. Proszę o wyrozumiałość...
Doopa. Mambo mi się nie podobało. Za trudne albo ja za głupia
Za to zrobiłam nowy layout (do dopracowania są już tylko szczególiki - linki, obramowanie przycisków w menu, wielkość czcionek gdzieniegdzie)
Powiedzcie, że możebyć, coooo?
Lady Snape: a jak tam wprawki translacyjne? I jak szukanie roommate'a we Wrocławiu? Good luck, kochana!
GARYOLDMANIAK
Ślicznie jest:D
Zmiana adresu strony (przeniesiona została na nowy serwer). Stary adres jeszcze działa, ale niedługo wygaśnie (termin płatności był do 1 maja). Nowy adres http://www.garyoldmania.com (sorry za ewentualne błędne funkcjonowanie strony, ale ciągle jeszcze poprawiamy kod). Good news: galeria została odzyskana.
Pozdrawiam!