Obejrza³am i wiecie - bardzo dzikidziki kot mi siê przy tym filmie oswoi³ Nagle podszed³ i siê przytuli³. Nie ma to jak Gary Oldman i Sir Anthony
ZAGL¡DAJ¡CY
10 listopada, Sobota
20:00 Szkar³atna litera Ale kino!
11 listopada, Niedziela
23:45 Szkar³atna litera Ale kino!
ZAGL¡DAJ¡CY
Jutro tj 8.11 na tvp mozna bedzie obejrzec Air Force One, nie obejrze bo bede w tym czasie na koncercie
To ju¿ dzi¶, to ju¿ dzi¶! Baaatman przybywa. Ja na Batmanach siê wychowa³am, a tego jeszcze nie ogl±da³am. Jak to siê sta³o? Niewa¿ne, najwa¿niejsze, ¿e dzi¶ mogê odrobiæ straty. O 20:00 dzi¶ na TVN nasz nietoperek: ,,Batman:Pocz±tek". Obecno¶æ obowi±zkowa. Swoj± drog±, chyba sobie sprawiê takie okularki jakie mia³ Gary w tym filmie...
Ech, nie ma co p³akaæ, Gary'ego by³o tam jak na lekarstwo, film jest do¶æ popularny, nasze kochane stacje za pó³ roku znów go wy¶wietl± (ich repertuar jest do¶æ ograniczony). Nigdy nie by³am do¶æ dobra w pocieszaniu, ale zawsze mo¿na w³±czyæ jaki¶ inny film z Oldmanem i ju¿ wszystko siê zapomina ¯eby nie by³o smuutno ;)
GARYOLDMANIAK *
czasami normalnie kocham tvn7:D sie wreszcie doczekalam oldmanowego odcinka przyjaciol na ekranie wiekszym, niz monitor od kompa. a jutro czesc druga:D
a w sobote powtorka jednego i drugiego!!
A dzi¶ (tzn. oczywi¶cie wczoraj, bo dzi¶ ju¿ ¶roda) na Ale Kino by³a "Wieczna mi³o¶æ" Ale za pó¼no siê dowiedzia³am, niestety. Pewnie bêd± powtarzaæ...
ZAGL¡DAJ¡CY
w sobote o 21 na tcm Criminal Law jeszcze nie widzialam tego filmu wiec nie moge sie doczekac
GARYOLDMANIAK *
a na filmboxie lata basquait:>