Obejrzałam i wiecie - bardzo dzikidziki kot mi się przy tym filmie oswoił Nagle podszedł i się przytulił. Nie ma to jak Gary Oldman i Sir Anthony
ZAGLĄDAJĄCY
10 listopada, Sobota
20:00 Szkarłatna litera Ale kino!
11 listopada, Niedziela
23:45 Szkarłatna litera Ale kino!
ZAGLĄDAJĄCY
Jutro tj 8.11 na tvp mozna bedzie obejrzec Air Force One, nie obejrze bo bede w tym czasie na koncercie
To już dziś, to już dziś! Baaatman przybywa. Ja na Batmanach się wychowałam, a tego jeszcze nie oglądałam. Jak to się stało? Nieważne, najważniejsze, że dziś mogę odrobić straty. O 20:00 dziś na TVN nasz nietoperek: ,,Batman:Początek". Obecność obowiązkowa. Swoją drogą, chyba sobie sprawię takie okularki jakie miał Gary w tym filmie...
Ech, nie ma co płakać, Gary'ego było tam jak na lekarstwo, film jest dość popularny, nasze kochane stacje za pół roku znów go wyświetlą (ich repertuar jest dość ograniczony). Nigdy nie byłam dość dobra w pocieszaniu, ale zawsze można włączyć jakiś inny film z Oldmanem i już wszystko się zapomina Żeby nie było smuutno ;)
GARYOLDMANIAK *
czasami normalnie kocham tvn7:D sie wreszcie doczekalam oldmanowego odcinka przyjaciol na ekranie wiekszym, niz monitor od kompa. a jutro czesc druga:D
a w sobote powtorka jednego i drugiego!!
A dziś (tzn. oczywiście wczoraj, bo dziś już środa) na Ale Kino była "Wieczna miłość" Ale za późno się dowiedziałam, niestety. Pewnie będą powtarzać...
ZAGLĄDAJĄCY
w sobote o 21 na tcm Criminal Law jeszcze nie widzialam tego filmu wiec nie moge sie doczekac
GARYOLDMANIAK *
a na filmboxie lata basquait:>