GARYOLDMANIAK *
czyli sugerujecie ze najlepiej pod ramie z nim i do przodu?:>
kurde.. te panie bileterki to takie starsze kobiety byly, moze by nie dogonily?
a gdyby sie okazalo, ze to byle mistrzynie w sprincie?
GARYOLDMANIAK **
Zoil pomysl sobie ¿e tekturka bedzie twoja i tylko twoja i juz na pewno cie nie dogoni nikt ;P
GARYOLDMANIAK *
ale jak sie pogniecie?
GARYOLDMANIAK **
to bêd± eee ¶lady desperackiej walki o wasz± mi³o¶æ no nie wiem nie wiem ) hm pognieciony to ju¿ z³y? ;]
ZAGL¡DAJ¡CY
Oj, baby, baby! A ja po prostu posz³am do pani w kasie i spyta³am czy dostanê czê¶æ dekoracji jak ju¿ przestan± wy¶wietlaæ. No i nic, nie dostanê. Plakat z Danielem mi zaproponowa³a. Wzgardzi³am:P
GARYOLDMANIAK **
pani w kasie? hmm wiesz mo¿e "pani w kasie" oczekuje czego¶ w zamian? tzn ja sobie tak mysle tylko hmm... ja jak chcia³em dekoracje to pani by³a do¶æ konkretna, powiedzia³a cene i dawaj ;)
ale istnieje tez mozliwosc ze ona chcia³a dekoracje dla siebie! a tu moze byæ problem
GARYOLDMANIAK
W moim Cinema City wandale jakie¶ oderwa³y z tekturowej sylwetki Syriusza przy wej¶ciu jego palce:/ Ja bym mu swoje w³asne odda³a, tak na marginesie:D Ten ubytek w jego ciele nie powstrzyma³ mnie przed zrobieniu sobie z nim kilkunastu zdjêæ, z ró¿nej strony i perspektywy:D A na HP i Zakonie Feniksa p³aka³am przy ka¿dej scenie, w której siê pojawia³. A ju¿ niemal krzycza³am, kiedy zgin±³, bo naiwn± nadziejê mia³am, ¿e go oszczêdz± chocia¿ w filmie:(
o zonk, dziewczyny jeste¶cie genialne My¶lê, ¿e sama raczej bym nie podkrad³a jego tekturowej podobizny (legalnie tym bardziej bym jej nie dosta³a). Moja mama mog³aby siê na serio zacz±æ zastanawiaæ nad jak±¶ terapi± dla mnie, siostra by wyrzuci³a te podobiznê przez okno, a nawet gdyby siê uchowa³a, nie mia³abym jej gdzie wstawiæ No chyba, ¿e na balkon, ale wtedy by zaczêli protestowaæ s±siedzi ;-) Sytuacja bez wyj¶cia. Chyba, ¿e... w nocy zakradnê siê do kina i j± zwêdzê (nawet nie chce my¶leæ ile wtedy bym z³ama³a poprawek w konstytucji, regu³ i zasad, OMG) a ulokujê.... w mojej klasie w LO! Prima! Moja wychowawczyni, podobnie jak ja jest fank± Pottera, wiêc nie mia³aby nic przeciwko temu ;-) Chocia¿ z drugiej strony... nie mog³abym siê skupiæ na sprawdzianie ;)