#31 2007-09-06 20:31:12

Andra

GARYOLDMANIAK

3907123

Re: Gary dlatego, bo...

no to ja jeszcze do zacnej listy dodam jego dialog z t± lask± z jasnymi w³osami z filmu "zmierzaj±c do domu" (?) ¶wietny. jak on mówi "I'm just a man..." i taki u¶mich frywolny ^^ ;>

.let's dance. you can spend the whole night with them.

#32 2008-01-16 21:53:13

Melody

GARYOLDMANIAK

764559
SkÄ…d: Nibylandia

- bo to dziêki niemu rozsmakowa³am siê w kinie
- bo to dziêki niemu moje rodzime kino nie splajtowa³o
- bo to dziêki niemu pozna³am mnóstwo wspania³ych ludzi
- bo... bo gdy wydaje siê, ¿e gorzej byæ nie mo¿e, ogl±dam film z Oldmanem, wtedy choæ na te ¶mieszne pó³torej godziny jest lepiej
- bo ogl±danie filmów z nim to czysta przyjemno¶æ, niezm±cony niczym spokój, chwila zapomnienia i refleksji
- bo po prostu to jest Gary Oldman. Nic wiêcej nie trzeba.

Jest taki stary dowcip. Dwie wa¿ne damy jedz± w resorcie Catskill Mountain. Jedna z nich mówi: ,,Jedzenie jest tu naprawdê okropne." A druga mówi: ,,Tak wiem. I jakie ma³e porcje." Takie w³a¶nie mam podej¶cie do ¿ycia. Pe³ne samotno¶ci, smutku, cierpienia i niezadowolenia. I to wszystko o wiele za szybko siê koñczy.

#33 2008-01-17 20:32:45

Malina

NOWY

7482787

Dodam, ¿e mimo m³odego wieku nigdy wcze¶niej nie zachwyci³am siê A¯ tak jakim¶ aktorem. A tak bardzo poruszy³o mnie w nim jego znakomita gra aktorska, niemal w ka¿dym filmie w jakim zagra³. Plus to, ¿e jest nieziemski. Uroda, sposób mówienia, g³os, poczucie humoru, dystans.-Genialny w ca³ej swej prostocie.

>>"I like these calm little moments before the storm..."<<

#34 2008-10-11 20:07:54

paciazdw

NOWY

hmm.. dlaczego gary? bo jest:
- najcudowniejszy
- najlepszy
- naj¶wietniejszy
- najpiêkniejszy
- naj¶mieszniejszy
- najmniamu¶niejszy ^^
- najsuperniejszy
i w ogóle najnajnaj.. nie da siê tego okresliæ.. tak szczerze powiedziawszy to sama nie bardzo wiem, dlaczego akurat on.. Zacze³o siê jak czyta³am Harry'ego Pottera, to zakocha³am siê w Syriuszu ;D potem ogl±da³am film.. a potem to zacze³am przypominac sobie wszystkie filmy jakie z nim ogl±da³am (w sensie ¿e w nich gra³ XD) no i tak siê zacze³o.. i siê nie skoñczy³o ^^

Stopka forum

RSS