narazie wszytko idzie po mojej myśli, jutro ostatni egzamin i 29 czerwca obrona.
W weekend wezmę się za przetłumaczenie tego artykułu bo będe miala wolną chwilę.
GARYOLDMANIAK ***
powodzenia (we wszyskim: ostatni egzamin,obrona i tłumaczenie artykułu)
:luzik:
Ostatnio edytowany przez tonks (2006-06-07 12:32:49)
To 29 czerwca wszyscy Forumowicze TRZYMAMY KCIUKI za Magi! Magi, z artykułem się nie spieszy, najważniejsze teraz są Twoje egzaminy. Jak już będzie po wszystkim, to wtedy możesz napisać No chyba, że tłumaczenie Cię odstresuje
Powodzenia jutro! Daj znać jak poszło!
I wiecie co? Akurat mi się właśnie zebrało na wyznania, więc wyznaję: I LOVE YOU GUYS! JESTEŚCIE SUPER - WSZYSCY BEZ WYJĄTKU!
GARYOLDMANIAK ***
yhyy I LOVE YOU TOO - a właściwie EVRYOOONEE...(<--- to znaczy "wszystkich"?? skleroza nie boli)
nie no ja myślałam że to tylko ja mam takie wyskoki jak gumka z majtek . miło wiedzieć że jest nas już 2!
tonks napisał:
yhyy I LOVE YOU TOO - a właściwie EVRYOOONEE...(<--- to znaczy "wszystkich"??
skleroza nie boli)
Od razu mi się skojarzyło z Gary'm to EVERYOOONEE Tzn. ze Stansfieldem, oczywiście ;) "Everyone" zasadniczo znaczy "wszystkich".
tonks napisał:
nie no ja myślałam że to tylko ja mam takie wyskoki jak gumka z majtek
. miło wiedzieć że jest nas już 2!
Heh. Mambo... Nauczyłam się już wstawiać tam linki do menu (na razie jest forum, księga gości i czat), można sprawdzić, jak ktoś chce (ostatnio uwielbiam tego emotka) Ale ogólnie - frustrujące, choć powoli zaczynam kumać ogólną zasadę... I zbieram powoli materiały na nową stronę, zgadnijcie jaką
Ale najpierw Gary, oczywiście. Trzeba wiedzieć jakie są priorytety w życiu ;) Dobra, lecę realizować się twórczo w kuchni - czyt. gotować zupę z paczki :lol: Mamo: widzisz? jednak się odżywiam
GARYOLDMANIAK ***
hehe :lol: no nie chce cie dołować ale mame chyba to nie pocieszyło ;)
czy może mi ktoś pomóc...chodzi o tłumaczenie słowa "pack date" wydaje mi sie że to jest data produkcji albo coś ...pisze tak w każdym razie na moim kompie (takim małym druczkiem - doczytałam sie, bo szukam daty produkcji....poraz kolejny skleroza nie boli)
Masz w sumie rację. Faktycznie zupa z paczki jest mało pocieszająca ;) Co do pack date: przypuszczam, że to by mogła być data pakowania, ale nie jestem pewna. Bo może fachowo mówi się pack date na datę produkcji? Ja bym powiedziała wprawdzie production date, ale mogę się mylić. Może Magi by się wypowiedziała w tej kwestii? Boże, ale ze mnie English teacher
To ja mam dla Państwa zagadkę. My z Tatą rozwiązaliśmy (każdy osobno, oczywiście ;) ) niemal bez zastanowienia (no, może ciut jak zwykle przesadziłam, co Fazer?).
Ok, zagadka. Jaka powinna być kolejna litera w ciągu następujących liter: J D T Cz P ... ?
GARYOLDMANIAK ***
oki dzięki za pomoc w rozszyfrowaniu tego szemranego napisu
co do zagadki reddie....yyyyy nie mam pojęcia o co chodzi, ale wymyśle bo mnie aż skręca z ciekawości o co w tym chodzi :]
No, to cieszę się, że pomogłyśmy Co do zagadki: wbrew pozorom nie jest to takie trudne. Trzeba po prostu skumać regułę ciągu. Powodzenia!
Przerzucam zagadkę do nowego wątku tutaj. Bo mam kolejną zagadkę, więc zrobimy sobie osobny dział ;) Jeśli ktoś zna jakieś fajne łamigłówki, to śmiało proszę tam wpisywać!