Taką informację podaje Onet. Podobno premiera 09.6.2006. Hm. Film jest komiczny, to, co Gary tam wyczynia przechodzi najśmielsze oczekiwania :lol: Po obejrzeniu filmu przyszła mi do głowy następująca refleksja: a może Oldman zagrałby Bonda? Nigdy nie mówiłam, że WSZYSTKIE moje refleksje są głębokie
GARYOLDMANIAK ***
w Bondzie :lol: dobry pomysł
"Dead fish" w kinach 23-ego czerwca!!!
Czyli już za 19 dni Ciekawe, czy w całej Polsce?
GARYOLDMANIAK ***
heheh ja nawet nie licze że w kinie w moim mieście będzie...ehhh tutaj chociażby Harry Potter 3 był puszczany jakieś półtora miesiąca po wydaniu dvd i vhs
GARYOLDMANIAK *
Oj, ostatnio już na tyle filmów w kinach czekałam, m.in. na "Kupca weneckiego" z Ironsem i Pacino i kicha. Najwyraźniej dystrybutorzy zakładają, że my, Polacy, do kin chodzimy tylko na megaprodukcje, koniecznie głośno roztrąbione w mediach. Nawet multipleksy w największych miastach, które mają przecież najbogatszy repertuar, nie grają wszystkiego. A tak liczyłam na "Dead Fish"
no co Ty w Wawce na bank będą go grali, chyba nawet w Cinema City sprawdzałam i bylo, tylko teraz nie mogę znaleźć...
Nie narzekać! Cieszyć się, że w ogóle w końcu grają! ;) A w Bydgoszczy nie grają A może tak pojadę do W-wy? [img]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/.gif[/img]
Bardzo chętnie, jak tylko uda mi się wszystko zorganizować.
GARYOLDMANIAK ***
hmmm też sie nad tym zastanawiam zeby przyjechać ale to będzie w moim przypadku trudnneee
Dlaczego trudne? Fajnie by było, gdybyś przyjechała. Można więcej ludzi zebrać i poszlibyśmy razem na film, a potem można z tej okazji urządzić imprezę gdzieś (nie znam Wa-wy pod tym kątem, ale Warszawiacy mogliby coś zaproponować ). Ja bym była za. Nie wiem jak z aspektem organizacyjnym (typu nocleg, kasa itp), ale myślę, że dałoby się to dopracować. Jeśli pomysł zostanie podchwycony, to założę wątek dotyczący naszych spotkań w Hydeparku, ok?
GARYOLDMANIAK ***
trudne dla tego że do pełnoletności jeszcze troche mi zostało - a więc zdana jestem na łaske starszych, a to nie jest pocieszeniem bo do Wawy mam 4 godz ehhh
ale pomysł sam w sobie mi sie podoba żeby sie spotkać w hydeparku i iść razem do kina (ale ja to se moge )