Żebyś wiedziała, że kataklizm, tak na oko to mi wygląda na huragan ale jeszcze ofiar w ludziach nie było...
Ostatnio edytowany przez Magi (2006-06-16 06:49:32)
Dobrze,że huragan a nie np tsunami. Chociaż istota huraganu jest podobna... Lepiej, żeby ofiar w ludziach nie było. A co remontujecie? (o ile pamiętam to mówiłaś o swoim pokoju kiedyś, że masz dość niebieskiego, chyba?)
Masz dobrą pamieć. Malujemy wszystkie ściany, a mamy dość spore mieszkanie, co prawda w bloku, ale to 4 pokoje są. No i jak zaczeliśmy malować najmnejszy pokój to się okazało, że pół ściany tynku odpadło... :lol:
Heh, przypomina mi się jak przeprowadziłam się do własnego mieszkania i robiliśmy z ówczesnym facetem remont... Trzeba było pozbyć się jednej ściany, a właściwie nie trzeba było tylko ja uznałam, że ona mi nie pasuje w tym miejscu. Dokonałam aktu destrukcji osobiście i wyniosłam pozostałości sama poza obręb mieszkania. Jednak przypłaciłam to depresją poremontową. NIGDY WIĘCEJ! Zwłaszcza, że jestem alergikiem na pył ze ściany. Natomiast malowanie uwielbiam! Pomalowałam ściany w domu i zrobiłabym to z chęcią raz jeszcze. Bardzo przyjemne, odstresowujące zajęcie ;)
Esz kurcze ja też lubię malować ale jeszcze nie mogę się zdecydować na kolor do swojego pokoju, a po malowaniu mnie zawsze głowa boli...
GARYOLDMANIAK ***
właśnieeee jak było?
Fak. Robimy konkurs kto najlepiej potrafi spieprzyć ważne sprawy? Wygrałam
Tak tylko, wyraziłam ubolewanie nad swoim chronicznym brakiem zorganizowania. Byłm dziś umówiona na 16 i... zaspałam.
GARYOLDMANIAK ***
hehe nie prawda ja ciebie potrafie przebić.... i to nawet pożadnie przebić z spieprzaniu SOBIE ważnych spraw.... czy ty wybierając sie na wakacje nad morze i być może do Horwacji, tydzień przed tym wyjazdem na prostej drodze złamałaś sobie noge w 3 miejscach (a śmiałam sie z kolegi niedawno
) <---- nieudana próba pocieszenia
A Ty teraz się tak połamałaś?! Fatalnie. W takim razie wycofuję co powiedziałam. Pierwsze miejsce należy się Tobie. Dzięki za pocieszenie tak w ogóle. Już w sumie wyjaśniłam z tym spotkaniem wszystko, ale mimo to jednak mi głupio, że czasem tak zawalam sprawy. Potem wiesz jaka opinia się przyczepia: że jestem nieodpowiedzialna i chaotyczna. A ja tylko siedziałam do czwartej rano, bo musiałam słuchać muzyki (naprawdę - MUSIAŁAM, to było silniejsze ode mnie..).
P.S. Do Fazera, gdyby tu zajrzał: Sorry, Fazer, że tak wyszło.. Naprawdę nie zrobiłam tego celowo..
GARYOLDMANIAK ***
ciesze cie że chociaż ciebie pocieszyłam
Teraz dopiero potrzebuję pocieszenia... Otóż przed chwilą otrzymałam mejla od sekretariatu DMiT w Zabrzu z odpowiedzią na moje pytanie co do koncertu Cave'a we wrześniu, i mówią, że koncert się tam nie odbędzie ze względu na przewidziany na ten czas remont obiektu. Nie mają kiedy robić remontu tylko wtedy, gdy jest trasa?? Osz fak. Faketi fak. Teraz pytanie - gdzie ten koncert się odbędzie?